Снимка пресцентър на БСППредседателят на БСП Корнелия Нинова проведе работни срещи с

...
Снимка пресцентър на БСППредседателят на БСП Корнелия Нинова проведе работни срещи с
Коментари Харесай

Нинова: Внесохме предложение в НС част от данъците да остават в общините

Снимка пресцентър на Българска социалистическа партия

Председателят на БСП Корнелия Нинова проведе работни срещи с новоизбраните кметове на Русе и Девин - Пенчо Милков и Здравко Иванов. С двамата тя разиска положението на общините, належащите обществени проблеми, както и тематиките, по които могат да получат подпомагане от парламентарната група на левицата. Нинова срещна кметовете с предлагането на ``БСП за България`` за новия бюджет, което е в помощ на общините, а точно част от събраните налози да остават при тях, съобщи вести.бг.

,,Социалните проблеми по общини са общи и решаването им зависи освен от волята на кметовете, само че и от националната политика. Тук е ролята на парламентарната ни група, която е поредна по всеки обществен въпрос и ще спомага на кметовете``, съобщи Нинова.

С кмета на Девин - Здравко Иванов, Нинова разиска положението на общинската болница, както и подготовката за зимния сезон, поради планинското местонахождение.

Председателят на Българска социалистическа партия и новоизбраният кмет на Русе Пенчо Милков разговаряха и за интернационалния фестивал ``Мартенски музикални дни``, който се организира от 1961 година и събира именити актьори от целия свят.

,,В предизборната акция представихме нашите визии за всяка сфера, в това число и културата, като поехме ангажимент да съхраняваме и развиваме традициите. Радвам се, че Пенчо Милков позволи основаното от предходното общинско управление напрежение, като даде път на потвърдили се създатели и професионалисти``, сподели Нинова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0... (преди 3 секунди) Рейтинг: 8463 | Одобрение: 3658 Чудесно. Стига сме хранили тия търтии от столицата. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР